Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Axa prioritara 3: Locuri de muncă pentru toți.
Titlu proiect “Șanse sporite la angajare prin calificare”. Contract nr. POCU 298/314/121167
COMUNITATE
Viziune

Intr-o lume in care se utilizeaza pe scara tot mai ampla calculatorul, comunitatile virtuale incep sa cunoasca o dezvoltare fara precedent, TIC (Tehnologia informatiei si a comunicatiilor) avand avantajul depasirii distantei de timp si spatiu.

Acest spatiu – Comunitate a pornit din dorinta de a aduce impreuna beneficiarii proiectului “Sanse sporite la angajare prin calificare”, persoane cu interese similare, pe o platforma care sa serveasca drept suport pentru schimb reciproc de pareri, impresii, experiente.

Totodata, comunitatea reprezinta un loc de invatare, unde am adunat o serie de informatii utile, centralizate pe domenii de interes/comunitati, care sa ajute pe cei interesati, in procesul de dezvoltare profesionala si persoanala.

Mai jos, sunt 2 recomandari – reguli informale de comportament pe care va rugam sa le respectati, in calitate de membrii ai comunitatii.

  • Tratati oamenii cu demnitate şi respect, purtati-va cu ceilalti asa cum va asteptati sa se poarte si ei cu voi. 

  • Asigurati-va ca stapaniti notiunile pe care le discutati si ca ce spuneti are sens.