Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Axa prioritara 3: Locuri de muncă pentru toți.
Titlu proiect “Șanse sporite la angajare prin calificare”. Contract nr. POCU 298/314/121167
Întrebări frecvente
Cum îmi completez CV-ul?

CV-ul e primul tău contact cu angajatorul și primul pas către jobul pe care ți-l dorești. E menit să creeze o imagine de ansamblu a cunoștințelor și experiențelor tale, iar pe platforma noastră poți să îți creezi un CV atrăgător pentru angajatori în câteva minute.

După ce ți-ai activat contul, dă click pe „Contul meu” - în dreapta sus. Acum vei fi direcționat către pagina ta de prezentare, unde îți poți edita CV-ul. Aici trebuie să selectezi rubrica „Administrare CV”, apoi „Adaugă CV” și să completezi toate categoriile acestuia: Date personale, Studii, Cursuri, Experiență și Aptitudini.

După ce completezi toate spațiile libere, nu uita să dai click pe „Adaugă”, altfel, nu se vor salva modificările pe care le-ai făcut.

La final, când consideri că ai completat toate informațiile CV-ului tău, apasă „Salvează”. Mult succes!

Cum găsesc un loc de muncă?

Pentru a vedea job-urile disponibile în domeniul ales de tine, trebuie să intri în rubrica „Job-uri”, scrie la „caută job” denumirea job-ului pe care ți-l dorești și alege județul (Buzău sau Giugiu). Apoi, apasă butonul „Caută job”.

Dacă îți dorești să faci o căutare mai detaliată, folosește butonul „Filtre” din dreapta. După ce completezi casetele cele mai relevante pentru tine (Localitate, Domeniul de activitate, Nivel carieră, Nivel salarial, Tipul job-ului), apasă butonul „Caută job”.

Cum îmi creez un cont nou?

Pentru a-ți crea un cont nou, trebuie să accesezi rubrica „Cont nou” din partea dreaptă a paginii. Aici poți opta fie pentru un cont de canditat, fie pentru un cont de angajator. Completezi casetele cu datele tale sau ale firmei, după caz, și apeși butonul „Salvează”.

Bine ai venit pe platforma noastră!

Cum public un anunț de angajare?

Pentru a putea publica un anunț de angajare, trebuie să fii logat într-un cont de companie. După ce te-ai logat, trebuie să accesezi „Contul meu„ (din partea dreaptă a paginii). Apoi dai click pe butonul galben – „Adaugă job”.

Aici trebuie să completezi toate casetele: Nume anunț, domeniul de activitate, Județ, Oraș, Nivel de carieră, Nivel salarial, Tipul job-ului, Data de expirare job, Descrierea job-ului și Cerințele acestuia. Apasă apoi pe „Salvează”, iar anunțul tău se va salva.

Cât timp este valabil un anunț pe site?

Un anunț publicat pe site are o valabilitate standard de 30 de zile calendaristice.