Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Axa prioritara 3: Locuri de muncă pentru toți.
Titlu proiect “Șanse sporite la angajare prin calificare”. Contract nr. POCU 298/314/121167
TERMENI ȘI CONDIȚII

Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre e-angajare deținut de Asociația Four Change (organizație non guvernamentală) cu sediul social în Str. Moților 13A, Tronson C, ap 5, Sector 3, București, România Cod Poștal: 03152 având punct de lucru în Str. Drumul Lunca Târnavei, nr.26B, Sector 3, București, România Cod postal: 031861 și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.e-angajare.ro și/sau aplicația e-angajare echivalentă, ce poate fi rulată pe un echipament informatic mobil, de tipul smartphone și/sau tabletă disponibilă în magazinele de aplicații mobile (cum ar fi Google Play sau App Store) („Aplicația e-angajare”) și/sau serviciile oferite prin intermediul Site-ului sau Aplicației („Serviciile”).

Accesarea și utilizarea Site-ului, a Aplicației e-angajare, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului sau Aplicației, se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate a Datelor și Politica privind Cookie-urile.

PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII PRINTR-O ACȚIUNE SPECIFICĂ, CARE ARE SEMNIFICAȚIA UNUI CONSIMȚĂMÂNT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CĂSUȚEI SPECIFICE „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE E-ANGAJARE”).

BIFÂND O ANUMITA CĂSUȚĂ, UTILIZATORUL:

A.  ÎȘI DA ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII, PRECUM ȘI ORICE ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR.

B.  IA LA CUNOȘTINȚĂ DE CONDIȚIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTĂ DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a Site-ului și / sau a Aplicației, termenii și condițiile de utilizare.

Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați e-angajare.ro sau Aplicația e-angajare, vom considera ca ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugam să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului, Aplicației e-angajare sau a Serviciilor oferite de noi.

Serviciile e-angajare
Serviciile oferite e-Angajare și Aplicația („Platforma e-angajare”) se adresează: (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează Platforma e-angajare, (ii) Utilizatorilor care caută un loc de muncă („Utilizatori Candidați”) și (iii) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează locuri de muncă sau caută Utilizatori Candidați pentru anumite locuri de muncă („Utilizatori Recrutori”).

Protecția Contului de Utilizator (Utilizator Candidat sau Utilizator Recrutor)

Accesul dvs. la contul de Utilizator al Platformei e-angajare este protejat de o parolă. Vă recomandam să nu dezvăluiți nimănui această parolă. E-angajare nu vă cere niciodată parola conturilor dvs. în mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, vă recomandam să ieșiți din contul de Utilizator (de ex. să dați log off/ sign out), la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browser-ului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în platformă. Dacă utilizați Aplicația e-angajare, vă recomandam să luați măsuri de protecție suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat la dispozitivele mobile pe care le utilizați pentru accesarea Aplicației e-angajare (ex: parolarea dispozitivului mobil).

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs.

Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați e-angajare în legătura cu orice utilizare neautorizată a datelor dvs. de înregistrare în Platforma e-angajare. Asociația nu va fi răspunzătoare pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea de către dvs. a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea Platformei e-angajare.

Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul Platformei e-angajare (precum și orice alt material conex) trimis către dvs. prin e-mail sau furnizat către dvs. în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conținut e-angajare"), aparțin e-angajare și colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Articolele publicate în secțiunile cu Știri/Noutăți/Resurse pot să nu fie realizate de către e-angajare, în acest caz dreptul de proprietate intelectuală aparținând exclusiv colaboratorilor e-angajare care le-au realizat.

Protecția datelor cu caracter personal

ATUNCI CÂND UTILIZEAZĂ SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI E-ANGAJARE, UTILIZATORII RECRUTORI ACCEPTĂ ȘI SUNT DE ACORD SĂ RESPECTE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREVAZUTE ÎN ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, CARE FACE PARTE INTEGRANTĂ DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII. ATUNCI CÂND VĂ CREAȚI UN CONT DE UTILIZATOR RECRUTOR, TERMENII ȘI CONDIȚIILE VOR INCLUDE CA ANEXA ȘI ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ACESTA FIIND APOI DISPONIBIL ÎN CONTUL DVS. DE UTILIZATOR.